Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co

✯ Anugerah Terindah Books ✴ Author Sophilea – Biography-books.co Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang suami manakala seorang pula jatuh cinta tahap meroyan Seorang malu malu kucing seorang main redah asal tercapai hajat di hati Seorang menjaga title ‘ustaz’ dan seorang langsung tidak peduli title ‘doktor’ Sudahnya beginilah SMS sahaja dan cari peluang bertemu konon tidak disengajakan Tak elok lelaki dan wanita yang bukan mahram keluar bersama Mukhriz Bukan keluar berdua Saya ustaz Kak Marlia along Kreisya lepas tu ustaz nak ajak kawan satu bilik pun tak apa Ariana PEL.

BAGAI perkara Ariana lakukan demi cintanya terhadap Mukhriz Sudahnya dia utus surat ala ala budak sekolah rendah dan kasi bunga hingga kecoh satu kem Saya dah jatuh hati dengan ustaz Dah jatuh cinta dengan ustaz Saya tak nak jawapan sekarang ustaz fikir fikirkanlah ya Moga moga cara memikat style lama ini buatkan hati ustaz terbuka untuk sayaSekianI have a pen My pen is blue I have a boyfriend My boyfriend is youMUKHRIZ pening kepala Ariana lagilah pening kepala“Saya nak ustaz jawab soalan sms terakhir saya dulu baru ustaz boleh balik”Jemari Mukhriz sudah di dahi Apa yang dia nak jawab? Ariana Ariana“Kalau nak kahwin dengan saya bukan macam ni caranya Datang jumpa k.

Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co

Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co

anugerah epub terindah download Anugerah Terindah MOBIBAGAI perkara Ariana lakukan demi cintanya terhadap Mukhriz Sudahnya dia utus surat ala ala budak sekolah rendah dan kasi bunga hingga kecoh satu kem Saya dah jatuh hati dengan ustaz Dah jatuh cinta dengan ustaz Saya tak nak jawapan sekarang ustaz fikir fikirkanlah ya Moga moga cara memikat style lama ini buatkan hati ustaz terbuka untuk sayaSekianI have a pen My pen is blue I have a boyfriend My boyfriend is youMUKHRIZ pening kepala Ariana lagilah pening kepala“Saya nak ustaz jawab soalan sms terakhir saya dulu baru ustaz boleh balik”Jemari Mukhriz sudah di dahi Apa yang dia nak jawab? Ariana Ariana“Kalau nak kahwin dengan saya bukan macam ni caranya Datang jumpa k.

10 thoughts on “Anugerah Terindah

  1. Cik Pah Cik Pah says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIAnugerah terindahSelepas BKATC ini cerita kedua si dara tergedikkan si teruna Menariknya si teruna tu bukan calang calang orang lramai peminat Berpangkat kapten bergelar ustaz Siapa yang tak nak kanGediknya Ariana Arin hanya untuk Ustaz Mukhriz Bukan tak tahu malu Perasaan malu sanggup ditolak ke tepi Janji ustaz sedar kewujudan dia Abang Izuddin sampai tebal muka tengok adiknya tergilakan kawan baik Nak cakap segan tak cakap kesian kat si adik Disampaikan juga hasrat si adik yang sengal SMS sudah hantar bunga selang sehari kuih lapis dan segala jenis makanan dah disua pada ustaz surat cinta siap berpant


  2. Hajar Hajar says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBI23 06 2014 Ariana Dahlia Seorang doktor anak kepada bekas anggota polis dan juga merupakan adik kepada seorang anggota tentera Setiap kali cuti Ariana gemar menghabiskan cuti di rumah abangnya Izzudin berbanding pulang ke rumah ibu bapanya Pertemuan pertama dengan Kapten Syed Mukhriz Mukhriz membuat Ariana bertekad untuk mendekati Mukhriz Ingat senang nak tembus ke hati Mukhriz tu? Dengan memegang posisi sebagai ustaz di dalam kem memang sah sahla ramai peminatnya Tapi Ariana tetap dengan tekadnya untuk memikat Mukhriz Salah sa


  3. Mai Mai says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBINaskah untuk dilepaskan Rm10Berminat PMkalau nak kahwin dengan sayabukan macam ni caranya Datang jumpa keluarga saya yaTerima kasih Ustaz Mukhriz Tunggu rombongan saya ya MS 224Antara part yang buat saya terkejutya2 je Ariana ni nak hantar rombongan meminang Ustaz Ustaz pon dah x mampu nak menolak lagiPS ini bukan review


  4. Cikgu Izanorliza Cikgu Izanorliza says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBITajuk buku Anugerah TerindahPenulis Sophilea Maznie DarwisyTerbitan IntensHarga RM 25Tahun terbit April 2014Anugerah Terindah Buat Dr ArianaAnugerah Terindah Buat Ustaz Mukhriz Al AttasKisah sengal sang doktor memikat sang ustazKisah gediks sang doktor memikat sang ustazKisah sang doctor HILANG DARI RADAR bila lihat sang ustazSewaktu berada di titik terakhir naskhah ANUGERAH TERINDAH telah memberi pelbagai rencah rasa dalam diri saya Dalam menelusuri ANUGERAH TERINDAH pembaca akan mempunyai pelbagai rasa seolah olah dapat menyelami rasa Dr Ariana dalam meraih cinta dan kasih Ustaz Mukriz Ada rasa gediks rasa gatal rasa lawak rasa gembira rasa romantik penuh bergula lemak berkrim rasa sedih rasa hiba rasa pengorbanan rasa kehilangan dan tidak ketinggalan rasa banyaknya ilmu syirah dari zaman firaun hinggalah ke zaman Nabi dan para sahabat dalam novel setebal 594 muka surat ini Detik pertama Dr Ariana berjumpa dengan Ustaz Muk


  5. Ida Ida says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIDoneLoved the storylineLoved the gediks heroinDr Ariana DahliaLoved Kapten Ustaz Syed Mukhriz Al AttasI like how the writer make this story a sweet storyI want to give 5 but i can't due to typos spotted inside this novel Heh So 45 from me lah I enjoyed reading this book Really hope Intens can amended the typos for next printing


  6. Noorhasnizah Noorhasnizah says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIDa habisAriana yg sgt gedik memikat ustaz kapten Syed Mukriz yg sehingga nak meminang ustaz kapten untuk dijadikan suaminyehantar surat cinta mcm zaman sekolah hantar kuih lapisbersmsmacam2 la cara nk pikat ustaz kapten ninak tahu kena la beli baca gud job Maznie Darnisya aka Sophileapart paling sedih sebak masa ustaz kapten axciden Ariana merelakan suami dia berkahwin lainnak tahu kena baca


  7. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIalhamdulillah akhirnya habis membaca ANUGERAH TERINDAH the moment Dina jumpa TAMAT Dina terus rasa nak opted for Pendermaan Organ nanti membayangkan betapa takut dan sedihnya perasaan bila orang ya


  8. azian2575 azian2575 says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIAriana MukhrizTepok dahi aku baca gelagat si Ariana ni laTapi tak semua perempuan seberani ArianaBukannya apa Takot kechiwa dengan jawapan atau reaksi si diaKalau tak bertepuk sebelah tangan okay la Alhamdulillah Kalau tak walaweihhh malu sehhhTapi Ariana tekad Kalau tak Mukhriz disambar orang ngeeeeSaya senang menghadam serta menghayati kisah dan bentuk muka bumi chewahhh yang disajikan dalam novel ni Takyah nak bayangkan sebab dah pernah ke sana semuanya memang ada di tempat yang diceritakanDah beberapa kali ke Taiping suka memilih untuk menginap di Flemington Hotel Menghadap Taman Tasik Taiping berlatar belakangkan kehijauan bukit bukau Redup je Leka duk tepi tingkap hotel sambil perhatikan kenderaan yang lalu lalang kadang kadang nampak abang abang askar ber jogging secara berkumpulan gatal jap ngeeee


  9. Anna Suzana Anna Suzana says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIanugerah terindah mengisahkan kesengalan seorang doctor yang bernama ariana jatuh cinta dgn capten ustaz mukriz cara doctor ariana memikat ustaz mukriz amat menarik hati ku cara zaman dolu2 gitu surat pantun bunga bwk makanan


  10. Halina Halina says:

    Anugerah Terindah PDF ´ ↠ ePUB biography books.co anugerah epub, terindah download, Anugerah Terindah MOBIBuku ni genre komedi romantik pada saya saya terhibur gelagat si doktor yang seperti perigi mencari timbasikapnya tidak sesuai dengan status


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *