PDF biography books.co ä Katarak Epub ´

katarak free Katarak PDF/EPUBAlah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu amat meragukan Ia bukan kebetulan tetapi dirancang dengan rapi Zamri melakukan penyiasatan.

PDF biography books.co ä Katarak Epub ´

❰BOOKS❯ ✮ Katarak Author Fitri Hussin – Biography-books.co Suasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripaSuasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah s.

Alah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu amat meragukan Ia bukan kebetulan tetapi dirancang dengan rapi Zamri melakukan penyiasatan.

8 thoughts on “Katarak

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBKawan kata ahli matematik perasaan itu hanya boleh diukur dengan satu nilai iaitu infiniti Kata ahli fizik perasaan itu adalah pantulan mata yang dibiaskan ke dalam hati Kata tukang kebun perasaan itu bagaikan pokok bunga Kata tukang cat perasaan itu bagaikan cat merah Ia


  2. Hilmi Isa Hilmi Isa says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUB Katarak mengisahkan 5 sekawan yang menjalinkan persahabatan di sebuah universiti Selain FadhilZamriWadiAzrul dan Anas sememangnya tinggal di dalam kolej kediaman yang sama dan bilik kediaman mereka berdekatan antara satu sama lain Zamri dan Wadi merupakan rakan sebilik Begitu juga dengan Azrul dan Anas Kelima limanya bersahabat rapat dan saling bekerjasama untuk membantu antara satu sama lain Bermula dengan cubaan mereka mendekatkan Azrul dengan Aireen gadis paling popular di universiti mereka menuntut sehinggalah membantu Wadi dan Fadhil memenangi kerusi Majlis Perwakilan Pelajar MPPmereka menonjolkan semangat setiakawan yang ti


  3. Sha Mohamed Sha Mohamed says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBNovel yang sangat menarik Mulanya nampak macam kisah pelajar Universiti dengan masalah semasa Namun bila dibaca makin lama makin suspen Bermula dengan tuduhan meniru ke atas Wadi dan Wadi koma diserang hinggalah kepada pembongkaran kumpulan gangster yang membawa dakyah yang menakutkan


  4. Nisa Nisa says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBKatarakmenceritakan tentang 'Aku' dan rakan rakannyaAzrul Wadi Anas Fadhil yang sedang belajar di sebuah Universiti tempatan 'Aku' merupakan bekas pelajar Hendry Gurney Azrul seorang penggondam yang hebat Wadi si genius yang suka tidur Anas pengarah filem pendek yang tersohor di youtube tetapi merahsiakan identitinya dan Fadhil pula seorang bakal peguam yang hebat berdebatApabila mengetahui Azrul meminati Aireen gadis yang popular di kampus Mereka berlima menjayakan sebuah teater untuk memenangi hati Aireen Sekaligus mengenepikan pesaing Azrul iaitu Zakuan Alif dan ArifNamun selepas Wadi dilantik sebagai Exco perwakilan


  5. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBTatkala membaca novel ini mengingatkan zaman kolej aku di universitiwalaupun bukan orang penting seperti Wadi tapi sedikit sebanyak ceritanya membuatkan aku mengimbau kenangan silamkehidupan seorang pemimpin politik kampus masalah pendatang haram di kolej aku di panggil sebagai Ai Hong kisah cinta persahabatan di masukkan dalam novel iniCover yang menarikmalahan setiap bab terdapat ilustrasi yg serupa dengan cover novelKisah yang di paparkan pun merupakan satu kelainan daripada novel2 yang aku baca sebelum iniperihal politik kampusAku tertanya2 juga wujudkah Tok Dalang seperti


  6. Azra Yukiko Azra Yukiko says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBDah lama tgk buku ni baca sinopsis rasa mcm ' alah mcm buku cita budak2' Bila dah baca baru pk balik 'nyesal x baca awal2' ahaks x pasal2 ak jd pendengar lagu2 lama


  7. Ogy Yusof Ogy Yusof says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBHmmmmm Dok menung lepas habis baca novel ni Antara rekaan dan kebenaran rasanya semua bersangkut paut pada mula pembacaan beranggapan alahai kisah budak U ke kisah kehidupan


  8. NorHazren Mohd NorHazren Mohd says:

    PDF biography books.co ä Katarak Epub ´ katarak free, Katarak PDF/EPUBSesuatu yang baru konspirasi yang besar watak watak yang bagus penceritaan yang menarik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *